Laskurite aasta algas edukalt

Tulejoonel Birgitta Vare ja Karlis Lõps. Foto: erakogu
Tulejoonel Birgitta Vare ja Karlis Lõps. Foto: erakogu

Uue aasta esimene võistlus algas spordikooli noorlaskuritele edukalt. Osaleti Ülenurme spordiklubi karikavõistlustel, kus meie sportlastel oli järjekordselt põhjust tõusta autasustamispoodiumile.

Aasta esimese laskevõistluse korraldab Ülenurme gümnaasiumi spordiklubi. Kuna võistluskalendris järgnevad kohe mitmed olulise tähtsusega võistlused Eestis ja piiri taga on sellel võistlusel alati arvukalt osalejaid. Soovitakse kontrollida oma valmisolekut ja vormi enne neil osalemist.

Poiste õhupüstolis saavutas teise koha 324 silmaga Kaspar Tõnisson. Kolmas oli Karlis Lõps 319 silmaga ja neljas Raian Kleemann 315 silmaga. Esikoha võitnud Väike-Maarja poisi tulemus 348 silma jäi meie omadele kätte saamatuks.

Tulemuste poolest tugevam oli tüdrukute arvestus. Tüdrukute õhupüstolis tuli hõbemedalile Birgitta Vare 339 silmaga. Väga vähe jäi medalist puudu Veronika Deykoval, kes oli 326 silmaga neljas.

Kokkuvõtvalt ilus algus käesolevale laskeaastale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments