Haapsalu saab uued bussiootepaviljonid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Niine bussipeatuses on nüüd ootepaviljonid. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus kuulutas välja enampakkumise, et leida reklaamifirma, kes saab õiguse paigaldada linna 14 uut bussiootepaviljoni.

Enamik Haapsalu bussipaviljonidest kuuluvad reklaamifirma JCDecaux Eesti OÜ-le ja on oma aja ära elanud. „Need on juba 20 aastat vanad. Leping JCDecaux Eesti OÜ ja Haapsalu linna vahel saab ka järgmise aasta 31. mail läbi,” selgitas Haapsalu linnavaraspetsialist Madis Raudsepp.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
urmas
4 aastat tagasi

Mis saab vanadest paviljonidest? Mis sai Tallinna mnt mahavõetud paviljonidest?

Luki naaber
4 aastat tagasi

Kurat Herjavas ootab hommikuti kamp lapsi pimedas bussi. Mahskukkunud puudest ronivad lapsed üle. Kõik on mingit läbu ja oksi seal täis. Madis. On sul mune, et adi korda ajada või mis kurat seal toimub?

Nimi kohustuslik
4 aastat tagasi
Reply to  Luki naaber

Puud on teepääle kukkunud vöi? Ja bussipeatused oo küll kõik valged,sõidan ma iga hommik säält rattaga piimapuki juurde.

Kodanik
4 aastat tagasi

Ja millal Metsa tänav normaalsemad prügikastid saab? On see ok et varesed/tuul koera junni kotikesi ning muud prügi mööda linna laiali ajavad? Veel toredam on see kui junnidega on pink ära määritud.