0

Kaitseliidu Lääne maleva staap sai uue juhi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jüri Bachman. Foto: Madis Mintel
Jüri Bachman. Foto: Madis Mintel

Kaitseliidu Pärnumaa maleva juures teeninud Jüri Bachman on tagasi Lääne malevas, kus ta jätkab teenistust staabiülemana.

Eelmise aasta lõpus järgnes Bachman eelmisele Lääne maleva pealikule Rasmus Lippurile Pärnusse, et üles ehitada Lääne maakaitseringkonna staapi. Et kaitseliidu uue ülema Riho Ühtegi ametisse nimetamisega on maakaitseringkondade loomine peatatud, soovis Bachman naasta oma eelmisele teenistuskohale Läänemaal.

Seni oli Lääne maleva staabiülem Jüri Tõnisma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz