Nädal politseis: joobes alaealised, koduvägivald ja luhtunud poevargus

Lääne Elu

info@le.ee

Läinud nädalal sai politsei Läänemaal 49 väljakutset, registreeriti 28 väärtegu ja kuus kuritegu.

Ööl vastu laupäeva teatas turvafirma, et kesklinnas on lõhutud bürooruumi aknaklaas. Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks väärteomenetlust.

Kahel korral teatati ka öörahu rikkumistest kortermajades. Näiteks sai politsei ööl vastu laupäeva teate rahurikkumisest Lääne-Nigula vallas asuvas kortermajas. Teatele reageerinud politsei leidis korterist ühe joobes alaealise, kes anti üle vanematele. Ülejäänud seltskond lõpetas peo ja öörahu taastati.

Laupäeva hommikul kontrollis politsei Ääsmäe–Haapsalu maanteel jalutanud alaealiste seltskonda. Ühel seltskonnas viibinud alaealised olid joobetunnused ja ta anti lähedaste hoole alla.

Pühapäeval sai politsei teate, et Haapsalus Tellisetehase tänaval lõi 46aastane mees oma 45aastast abikaasat.

Pühapäeva päeval üritati Haapsalus asuvast kauplusest varastada alkoholi, kuid turvaväravates käivitunud alarm ehmatas varast – ta jättis koti koos sinna oandud alkoholiga maha ja jooksis minema. Politsei võttis koti hoiule ja alustas juhtunu suhtes menetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments