0

Neljapäeva hommikul on teed kohati libedad

Avatar

BNS

Libedatõrjevahendid tasub varem ära osta. Foto: Pixabay
Libetee. Foto: Pixabay

Maanteeamet palub autojuhtidel olla liikluses ettevaatlik, kuna neljapäeva hommikul on teed kohati libedad.

Varahommikul on suuremad põhi- ja tugimaanteed soolaniisked või kaetud härmatisega. Paiguti esineb ka jäiseid lõike ning teedel esineb kohati libedust.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval pilves ilm. Alates pärastlõunast algab Lõuna-Eestist lume- ja lörtsisadu, mis liigub põhja suunas. Rannikualadel võib ka vihma sadada. Sajust märjad teepinnad võivad jäätuda ning teedel võib olla libedust, hoiatab maanteeamet.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz