Augustibluusile saab festivalipassi soetada jõuluhinnaga

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

2019. aasta Augustibluusi peaesineja Jonathon Long. Foto: Lemmi Kann
2019. aasta Augustibluusi peaesineja Jonathon Long. Foto: Lemmi Kann

Järgmisel suvel toimub Baltimaade suurim bluusfestival juba 27. korda. Suve suurim bluusisündmus leiab aset 31. juulist 2. augustini Haapsalus, kus kontserte toimub kokku kümnel laval.

Juba alates tänasest saab Piletilevist soetada festivali passi, mis tagab sissepääsu kõikidele festivali raames toimuvatele kontsertidele.

Festivali pealava asub Haapsalu piiskopilinnuse õuel, kus toimuvad kontsertõhtud reedel ja laupäeval. Bluusi saab nautida ka vanas raudteejaamas, mis on kujunenud väga populaarseks kontserdipaigaks. Kontsertid toimuvad ka Haapsalu kultuurikesuses, siin-seal linnatänavail-suveterrassidel ja ka Haapsalu kuursaalis. Pühapäevast gospel-bluusi kontserti võõrustab Haapsalu toomkirik.

Festivali programm sisaldab bluusimaailma absoluutsesse tippu kuuluvaid artiste USAst, kodumaist bluusiparemikku, eriprojekte ja läbilõiget Euroopa bluusiparemikust. Kindlasti kõlab 2020. aastal Haapsalus lisaks bluusi sünnimaalt ja Eestist pärit muusikale ka Saksamaalt, Venemaalt, Rootsist ja Kanadast pärit bluusi.

Festivalihooaeg avatakse juba 26. märtsil, mil tehakse teatavaks festivalii seekordsed esinejad ja avatakse värske kodulehekülg.

Soodushinnaga festivali passid on müügil vaid jõulukuu lõpuni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aleks
4 aastat tagasi

Iga aastaga jääb bluusi vähemaks. Domineerivad igasugused bluusi imiteerivad klounid. Seda just pealaval. Linna muudel lavadel on veel lootust kuulata muusikat, mida võib nimetada bluusiks.

mida asja
4 aastat tagasi

meelitavad odavama hinnaga, aga kes see sinna ikka enam läheb, muusika peab vaiksem olema ja ilutulestik ka keelatakse ära… koerad pidavat kartma hirmsasti kõike seda värki