Henrik Priimägi triumfeeris Euroopa karikaetapil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Henrik Priimägi. Foto: Juhan Salm
Henrik Priimägi. Foto: Vehklemisklubi Tallinna Mõõk/Maarja Linnamägi

Haapsalu vehkleja Henrik Priimägi võitis Kopenhaagenis toimunud kadettide Euroopa karikavõistluste etapi, teatas Eesti Vehklemisliit.

Avaringis oli Priimägi vaba, 128 hulgas võitis ta soomlast Joona Tuomineni torgetega 15:5. 64 hulgas alistas Priimägi rootslase Simon Fridhi 15:4. 32 parema hulgas tuli norralasel Olav Eikangeril meie sportlasele alla vanduda torgetega 15:9. 16 hulgas alistas Priimägi Green Jemi Suurbritanniast 15:10.

Veerandfinaalis kohtusid kaks eestlast. Sel korral tuli Markus Salmil tunnistada Henrik Priimägi paremust 15:9. Poolfinaalis tuli võit rootslase Christopher Kelly üle minimaalse vahega 15:14. Finaal Israeli sportlase Dov Ber Vilensky lõppes meie mehe 15:9 võiduga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments