0

See teatris on laupäeval Eesti meistrivõistlused mölkkys

Ka möödunud aastal mängisid huvilised See teatris mölkkyt. Malle-Liisa Raigla

Laupäeval 16. novembril toimuvad See teatris Eesti meistrivõistlused sisemölkkys.

Mölkky on lihtne, kuid täpsust nõudev viskemäng, kus tuleb viskepulk visata nummerdatud kurnide suunas. Mis numbriga kurn maha kukub, nii palju punkte osaleja saab. Mängu võidab mängija, kes saab esimesena täpselt 50 punkti. Kui punktid lähevad üle 50, siis langeb mängija tagasi 25 punkti peale.

Laupäeval mängitakse See teatris mölkkyt siseruumis paarismänguna. Mäng algab laupäeval kell 11.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz