See teatris on laupäeval Eesti meistrivõistlused mölkkys

Ka möödunud aastal mängisid huvilised See teatris mölkkyt. Malle-Liisa Raigla

Laupäeval 16. novembril toimuvad See teatris Eesti meistrivõistlused sisemölkkys.

Mölkky on lihtne, kuid täpsust nõudev viskemäng, kus tuleb viskepulk visata nummerdatud kurnide suunas. Mis numbriga kurn maha kukub, nii palju punkte osaleja saab. Mängu võidab mängija, kes saab esimesena täpselt 50 punkti. Kui punktid lähevad üle 50, siis langeb mängija tagasi 25 punkti peale.

Laupäeval mängitakse See teatris mölkkyt siseruumis paarismänguna. Mäng algab laupäeval kell 11.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments