0

Galerii: Linnamäel on Meelis Võsu rabapiltide näitus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Meelis Võsu fotonäitus on LASi majas novembri lõpuni. Foto: Urmas Lauri

Linnamäe arenguseltsi (LAS) majas saab novembri lõpuni uudistada loodusfotograaf Meelis Võsu fotonäitust “Rabad”.

Võsu on loodusfotograafiaga tegelenud umbes 14 aastat, eriti köidab teda märgalade pildistamine. “Viibin rabades ja soodes väga sageli – leian seal hingerahu ja saan oma mõtteid korrastada,” kirjutas fotograaf näituse tutvustuses.

LASi majas on Võsul väljas kaheksa suureformaadilist – 2×2 m – fotot.

“Kuigi nii rahulikud, on sood ja rabad iga kord täiesti erinevad,” arutles Võsu. “Küll udu, päikesetõusude ja -loojangute või vihma poolest, aga ka oma häälte ning lõhnade poolest. Aastaaegade vaheldumine rabas on alati lummav ning iga kord on leida midagi uut ja samas tuttavat.”

Meelis Võsu fotonäitus on avatud novembri lõpuni E-R kell 9-16 LASi maja teise korruse peeglisaalis ja fuajees.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz