Haapsalu põhikool ja ühisgümnaasium olid parimad jalgpallis

Läänemaa ühisgümnaasiumi 12. klassi võistkond võitis gümnaasiumide arvestuses. Aavo Tomingas
Läänemaa ühisgümnaasiumi 12. klassi võistkond võitis gümnaasiumide arvestuses. Aavo Tomingas

Haapsalu kunstmuru väljakul selgitati Läänemaa parimad koolid  jalgpallis.Põhikoolide arvestuses tuli võitjaks Haapsalu põhikooli I võistkond ja gümnaasiumide arvestuses Läänemaa ühisgümnaasiumi 12. klassi esindus.

Põhikoolide arvestuses alustati võistlust kahes alagrupis, mille parimad pääsesid medalimängudele. Nii olid poolfinaalides vastamisi Haapsalu põhikooli I võistkond ja Noarootsi põhikool (õp. Silver Schönberg). Võitis Haapsalu 6:1. Teises paaris  Taebla kool (õp. Enn Kerge) ja Haapsalu põhikooli II võistkond. Võitis Taebla 6:4.

Pronksmedali võistlusel mängisid Noarootsi ja Haapsalu II võistkond. Mängu võitis 4:2 Noarootsi. Esikoha mängus pani oma kindla paremuse maksma Haapsalu I, olles 6:0 parem Taeblast.

Gümnaasiumide arvestuses osalesid kõik Läänemaa gümnaasiumiharidust andvad koolid: Läänemaa ühisgümnaasiumi võistkonnad, Noarootsi gümnaasium ja Haapsalu kutsehariduskeskus. Kullamaa keskkoolis on gümnaasiumiealisi poisse vähe ja võimatu on pallimängude aladel võistkondi komplekteerida.

Viie võistkonna vahel käisid väga põnevad ja tulised mängud. Mängiti turniirisüsteemis.Kui kuld ja hõbemedali pretendendid olid selged turniiri keskpaigas, siis pronksi omanik  selgus alles viimases mängus.

Võitis ühisgümnaasiumi 12.klass, teise koha sai Haapsalu kutsehariduskeskus (õp. Mehis Ehanurm) ja kolmas oli ühisgümnaasiumi 10.klass.

Haapsalu põhikooli I võistkond oli koosseisus:  Tormi Mehide, Ralf Luks, Risto Trik, Hendrik Karnau, Aron Pähkel, Sander Soome, Arseni Hohlatov, Kasper Liik. Õpetaja Erkki Lass.

Läänemaa ühisgümnaasiumi 12.klassi eest võistlesid: Keven Kirs, Sven Makienko, Mario Konks, Siim Luiga, Andremar Lembergs, Sten Põld, Marten Valk, Erik Mihkel Pukk, Andri Meister. Õpetaja Aavo Tomingas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments