Reformierakondlased tulevad Läänemaale hoolekandetuurile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula
Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval ja reedel külastavad Reformierakonna riigikogu fraktsiooni saadikud Läänemaad.

„Meil on tavaks, et igal kuul külastame mõnd maakonda,” ütles Reformierakonna Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa piirkonna arendusjuht Jaanus Ratas. „Et ringkonnast valitud saadikutele lisaks saaksid ka teised selle piirkonna probleemidest aimu.”

Riigikogus on 34 Reformierakonna liiget, neist ligi pooled on plaaninud tulla Läänemaale. „Lääne-Eestist valitud Heiki Kranich ja Urve Tiidus on kohal kindlasti,” ütles Ratas.

Reformierakonna maakonnatuur on sel korral hoolekandeteemaline: külastatakse Koluvere hooldekodu, samuti Haapsalu taastusravihaiglat ja hoolekandekeskuse lastekodu. Väisatakse ka Haapsalu kutsehariduskeskust.

Neljapäeva õhtul algab Haapsalu kultuurimaja rõdusaalis erakonna juhi Kaja Kallase kohtumine rahvaga.

Ratas ütles, et õhtusöögil Dietrichi kohvikus räägib tulundusühistu Tuleva asutaja ja juhatuse liige Priit Lepasepp reformierakondlastele pensionireformist. Ööbitakse Fra Mares.

Riigikogu valimistel sai Reformierakond Lääne-Eestist 9150 häält (28,5%).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
4 aastat tagasi

Tulid kohti kinni panema

huvitav
4 aastat tagasi

refi poliitikud ostavad ju usinalt hooldekodusid kokku.

Oh õudust
4 aastat tagasi

Varsti tahavad ka surnutelt kalõmmi

Priit
4 aastat tagasi

Ohh jah…Tullakse tõde kuulutama, kui halvasti praegu kõik on praeguse valitusega ikka on, järjest hullemaks läheb ja keegi ei jõuaks elu enam ära kiita, kui neid võimu ligi taas lastakse. Rahu, valimisteni on veel aega.

just
4 aastat tagasi
Reply to  Priit

hakkavad vaikselt kampaaniaga peale juba. Las pläravad, mind paneb rohkem muretsema see 9000 häält neile seekord Läänemaalt!!!! 9000 inimest, millisel põhjusel?!?!?! Teadmatus või inerts

Priit
4 aastat tagasi
Reply to  just

Eks pärast kuuleme siis, kui palju homme rahvast Kultuurimajja, seda Kaja juttu kuulma läheb. Kui uudis suuremasse peavoolu meediasse jõuab, siis saam kindlasti teada, et kohal olid vähemalt need 9000 ja teised teda saatvad isikud. See kui palju reaalselt sinna tuppa rahvast mahub, pole enam oluline. 🙂

Sedasi
4 aastat tagasi
Reply to  just

Just, suuresti teadmatusest ja inertsist ongi refi valitud. Üheks põhjuseks on ka soov kuuluda “ilusate ja edukate” hulka – refide valimine justkui annab inimesele sellise illusiooni. Nii palju kui mina refi valijaid tean (11 inimest), siis mitte keegi neist (!) pole kursis reaalse poliitikaga ega refi tegudega. Vaadatakse pigem välimuse järgi, sisusse süvenemata. Ei pea vist mainima, et tegu pole kõige teravamate pliiatsitega, kuigi mõnel neist on kõrgharidus.