Vormsi loobub avaliku WC ehitamisest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Wc Foto: Pixabay

Vormsi vallavolikogu otsustas valla arengukavast välja jätta kava ehitada Hullosse saare külalistele mõeldud avalik WC.

„Tänavune suvi näitas, et saame olemasolevate käimlatega kenasti hakkama ja uue ehitamisel pole mingit mõtet,” põhjendas otsust Vormsi vallavanem Ene Sarapuu . Ta lisas, et kuivkäimla on näiteks  kunagise vallamaja ehk Sireli talu juures, samuti poe taga ja Hullo kiigeplatsil. Ratastooliga pääseb praeguses külakeskuses olevasse WCsse. Vallavanem lisas, et suurürituste ajaks saab avada koolimaja juurdeehituses asuvad WCd.

Sarapuu sõnul olid kunagise vallamaja taga asunud kuivkäimlad pisut käest lastud, kuid nüüd on need taas kasutatavad ja neid hoitakse korras.

Omal ajal arengukavasse kirjutatud avaliku WC maksumuseks hinnati 25 000 eurot, millest suurem osa oleks hangitud projektiga ja valla kanda oleks jäänud omaosalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
4 aastat tagasi

No vähemalt on Vormsi jälle pildil. Oligi liiga kaua vaikust – arva või, et kõik ära kolinud. Aga no õnneks kõik korras!

Urmas
4 aastat tagasi

Nagu näha sujub Vormsi elu mõnusalt ja üle pika aja on taas ületatud uudiste künnis.
Tohutu külastajate mass on tagasi löödud ning uut kükitamise kohta ei olegi vaja ehitada, jätkub olemasolevatest! Vinge värk!!!!