Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Liiklusõnnetuse matkimini Posti tänaval. Foto: Urmas Lauri
Liiklusõnnetuse matkimini Posti tänaval. Foto: Urmas Lauri

Politsei palub endast märku anda neil, kes juhtusid nägema, kuidas teine sõiduk mõlkis ära tee ääres parkinud sõiduauto.

„2. oktoobril kella 17.30 ajal sai politsei teate, et Posti tänaval Maxima parkla juures juhtus liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt juhtus õnnetus, kui Maxima ees asuvast parklast välja tagurdav Mercedes-Benz sõitis otsa teisel pool teed parkinud sõiduautole Peugeot ning sõitis sündmuskohalt minema. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud,” selgitas Haapsalu jaoskonna vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman.

Täna hommikul korraldasid politseinikud sündmuskohal eksperimendi, et kinnitada või välistada õnnetuse toimumine sellisel moel. Lühikeseks ajaks suleti eksperimendi ajaks Posti tänava liiklus. „Selgitamaks, kuidas see õnnetus täpselt aset leidis, on siiski vajalik koguda veel täiendavat infot, sealhulgas vaadata üle turvakaamerate salvestised,” lisas Kleeman.

Politsei palub kõigil, kes 2. oktoobri õhtul kella 17.30 ajal Posti tänaval õnnetust pealt võisid näha, võtta ühendust aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 5855 0447.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
4 aastat tagasi

mis seal otsida. Leidke üles argpüks ja ongi süüdlane käes.