Heli Reichardt esitleb lasteraamatukogus oma uut raamatut

Heli Reichardt. Foto: Arvo Tarmula
Heli Reichardt. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval, 19. oktoobril kell 11 esitleb kohalik kirjanik Heli Reichardt Haapsalu lasteraamatukogus oma uut lasteraamatut „Liisu, Leenu ja Kuuks”.

Raamatus kohtub lugeja Läänemaal Sepa talus elavate õdedega, kes on tuttavad eelmisest raamatust „Leenu ja Liisu lood”. Leenu on nüüdseks ammugi koolilaps, Liisu läheb kooli ning peres kasvab väike õde, keda hüütakse Kuuksiks.

„Kui elad maal, pead arvestama hoopis teistsuguste asjadega kui linnas. Siin läheb kindlasti tarvis kummikuid ja vihmakindlaid riideid, taskulampi, igasuguseid tööriistu: saagi, kirvest, labidat, reha, kõblast, traktorit ja käru. Ka paati – kui meri on ligidal. Igas peres, kus on lapsed, peab olema auto, sest bussid käivad mõni kord päevas ja ainult Haapsallu, Kiidevasse või Puise,“ seisab raamatu tutvustuses.

Raamatule on illustratsioonid teinud Annely Lember, Lianna Lisette Erit ja Loore Erit. Esitlusel saab näha raamatu originaalillustratsioonide näitust.

Samuti saab esitluselt raamatut ka 15 euroga kaasa osta ja autorilt autogrammi küsida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments