Linnamäel algas üürimaja ehitus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel nädalal löödi Linnamäel Maali üürimaja ehitusel kopp maasse. Foto Lääne-Nigula facebookilehekülg

Linnamäel algas sel nädalal Maali üürimaja ehitus, maja peaks valmis saama järgmiseks sügiseks.

Üürimaja, mille ehitus võeti ette koos ärimees Koit Uusi ettevõttega Maali Üürimaja, kerkib Linnamäe vana koolimaja, praeguse Linnamäe arenguseltsi hoone taga olevale krundile. Ehitushanke võitis firma Resa Ehitus.

Kui algselt oli majja kavandatud tosin korterit, siis nüüdseks on projekti muudetud ja kortereid tuleb majja 17. Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmus ütles, et projekt tehti pisut ringi ja korterite arvu oli võimalik suurendada katusealuste korterite arvelt. „Hoone mahtu see oluliselt ei muutnud,” lisas Lõhmus.

Kogu projekt koos ehitusjärelvalvega läheb Lõhmuse sõnul maksma 1,6 miljonit eurot, millest 678 280 eurot on Kredexi toetus. 2017. aasta lõpus ostis Lääne-Nigula vald Koit Uusi ettevõttes Maali Üürimaja 1301 euroga enamusosaluse. Lõhmuse sõnul maja ehitamiseks valla raha ei kulu.

Kuidas valmivas üürimajas kortereid jagama hakatakse ei osanud Lõhmus veel öelda. „Lõpliku mudelit veel ei ole, järgmise aasta alguses hakkame seda mõtlema,” lisas ta.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mats
4 aastat tagasi

Pea 100 000.- korteri omahind, ulme…