Haapsalu päästekomando kutsub laupäeval külla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeval saab Haapsalu päästekomandos lähemalt uurida kuidas ja milliste vahenditega päästjad oma tööd teevad. Foto Kaire Reiljan

Organiseeritud tuletõrje 100. sünnipäeva puhul teeba Haapsalu päästekomando laupäeval uksed lahti ja kutsub inimesi oma käsutuses olevat päästetehnikat uudistama.

Läänemaa päästepiirkonna juhi Hannes Aasma sõnul on Haapsalu päästekomando üks kõige suurema tehnikahulgaga komando Eestis. „Ma küll ei ole kokku lugenud, aga lisaks päästeautodele on meil töölaevad, roomikauto Bandwagen, metsakustutus- ja reostustõrjevarustust,” loetles Aasma.

Haapsalus Tööstuse tänaval asuva Haapsalu päästekomando avab uksed laupäeval kl 12-15. „Tulge kindlasti, tulge julgelt koos peredega,” kutsus Aasma. Ta lisas, et päästjad on lubanud inimesi ka Bandwageniga sõidutada ja samuti saab proovida voolikust vett lasta.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments