Merepäästeõppusel kaduma jäänud mannekeenid leiti Osmussaarelt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Hiiumaa merepäästeõppusel visati kannatanute imiteerimiseks merre 16 mannekeeni. Foto politsei- ja piirivalveamet Facebooki lehekülg

Augusti keskpaigas Hiiumaa lähistel peetud merepäästeõppusel jäi kadunuks kaks mannekeeni, mis läinud nädalal leiti Osmussaare lähedalt, teatas Lääne prefektuur Facebookis.

Merepäästeõppust peeti Hiiumaa põhjarannikul 13. augustil ja kannatanute imiteerimiseks visati vette 16 treeningmannekeeni. Paraku jäid õppuse käigus kaks mannekeeni merel kadunuks.

Läinud nädalal märkas Hiiumaa põhjarannikult Osmussaarele triivinud mannekeene Osmussaare saarevaht Rita Koppel. Koppel ütles Lääne Elule, et kõigepealt oli Osmussaare randa triivinud üks ja mõni päev hiljem ka teine õppusel kasutatud mannekeen. „Neil olid nimesildid ka küljes. Üks oli Sirje ja teine Juku,” rääkis ta.

Koppel koos oma perega aitas mannekeenidel tagasi omanikuni ehk politsei- ja piirivalveametini jõuda. „Oleme Osmussaare saarevahile ja tema perele äärmiselt tänulikud!” tänas Lääne prefektuur mannekeenide leidmise eest osmussaarlasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Endine merepäästja
4 aastat tagasi

See pole küll hea näitaja, hea, et tegu oli vaid mannekenidega sel korral…