Prokurör nõuab Lõpsile ja Lepale rahalist karistust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Prokurör Küllike Kask. Foto: Lemmi Kann

Prokurör Küllike Kask. Foto: Lemmi Kann

Neljapäeval toimunud kohtuistungil vaidlesid prokurör Küllike Kask ning Haapsalu linnahoolduse juhi Alo Lõpsi ja nõukogu liikme Riho Lepa kaitsjad riigihangete seaduses puudutatud turu-uuringute kontseptsiooni üle, prokurör nõuab Lõpsile ja Lepale rahalist karistust 250 päevamäära ulatuses.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

Kas see pisut karm pole?

kodanik
4 aastat tagasi

Meenutaks, mida rääkis tänane linnavolikogu esimees ja riigikogu õiguskomisjoni esimees J.Karilaid 04.04. 2009.a. LE-s loos “Millest me räägime” – “Valitsegu Haapsalus põhimõte, et ühelgi volikogu liikmel ei tohi olla mängus isiklikke ärihuve. Linna areng on võimalik ainult selge valitsemise toel.” Kuidas nüüd siis on hr. Karilaid? Kas teie koos linnapea Suklesega panete mängu järgmised tuhanded eurod maksumaksja raha, et kaevata edasi ja “pesta” puhtaks R.Leppà nimi või maksate tagasi linnakassasse selle 5000 eurot, mille te uurimisele tühja kulutasite?