Galerii: Haapsalu linna algkoolis alustas oma kooliteed 42 last

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Direktor Malle Õiglas rõõmustas, et lapsed hakkasid kohe oma vastseid aabitsaid ja päevikuid uudistama. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33
Haapsalu linna algkooli direktor Malle Õiglas rõõmustas, et lapsed hakkasid kohe oma vastseid aabitsaid ja päevikuid uudistama. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linna algkoolis peeti täna esimese koolipäeva puhul pidulik aktus, oma esimese aabitsa, päeviku ja õpilaspileti said 42 last. Kokku alustas Ehte tänava koolimajas täna uut õppeaastat 295 õpilast.

Algkooli direktor Malle Õiglas tutvustas lastele ka kahte uut õpetajat, kes mõlemad on Haapsallu tulnud Hiiumaalt: Ain Jepišov hakkab anda poistele töö- ja tehnoloogiaõpetust ning vene keelt ja Kai Gagarina eesti ja kirjandust.
Ringiga tagasi on algkoolis Kadri Kaljuvere, kes hakkab lastele andma liikumisõpetust.

Kooli huvijuht Karl Peetris teatas kooliperele rõõmsa uudise, et paneb käima näiteringi ja ootab katsetele kõiki väikseid huvilisi.

Õiglas õnnitles õppeaasta alguse puhul nii lapsi, õpetajaid kui ka lapsevanemaid. Haapsalu linna haridusnõunik Mari-Epp Täht tuletas aga meelde, et kooli algus ei tähenda kindlasti seda, et mängimisega on nüüd ühel pool – ka kool võib ja peabki olema mänguline.

Fotod: Arvo Tarmula

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments