Suur-Lossi ja Oja tänav saavad sügiseks korda

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eelmisel nädalal kinnitas Haapsalu linnavalitsus Suur-Lossi tänava kõnniteede rekonstrueerimise hanke tulemused. Hankel osales neli ettevõtet. Edukaks tunnistati Rannavesi Ehitus OÜ pakkumine summas 59 637 eurot.

Suur-Lossi tänava remont sai alguse 2016. aastal.

Haapsalu linnavalitsus kinnitas ka Oja tänava teise etapi ehitushanke võitja, kelleks osutus Warren Teed OÜ pakkumusega summas 111 328 eurot. Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et Oja tänav saab korda kuni Noarootsi noavabrikuni.

Mõlemad objektid peavad valmis olema enne oktoobri lõppu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
linnakodanik
4 aastat tagasi

Ma ei saa aru, miks see uus aselinnapea ametisse astudes, hakkas kohe vassima, kui 22.juuli LE-s lausus: Metsa tänava remont lükkub sügisesse seetõttu, et Utilitas plaanib septembris-oktoobris uuendada Metsa tänavatorustikku. Vale jutt puha, sest Utilitas ei planeeri sel aastal mingit tänavatrassi remonti, vaid plaanib kõigest harutrassi väljavahetamist Haava põik majadeni.