1

Viigi kooli laager viis lapsed ratsutama

Laagri lõpus said lapsed näomaalingu. Foto: erakogu
Laagri lõpus said lapsed näomaalingu. Foto: erakogu

Juba teist aastat toimus augustis Viigi koolis lastelaager, kus lapsed said end mitmel alal proovile panna.

Kõige rohkem elevust pakkus lastele ratsutamine, sest paljud lapsed kohtusid hobusega esimest korda, kuid tänu heale juhendamisele said kõik ratsutamisega hakkama. Pärast ratsutamist oli mitmel lapsel plaanis endale hobune võtta või vähemalt tulevikus talli tööle minna.

Lisaks ratsutamisele, mis nõudis lastelt tasakaalu ja julgust, pani tantsusammude meelde jätmine tööle laste mälu. Kaks tantsuõpetajat õpetasid lasteleselgeks tänavatantsu lihtsamad sammud ja õpitud tantsuga esinesid lapsed laagri lõpetamisel.

Viimasena õmblesid Viigi kooli laagrilapsed endale sokilooma. Peale erinevate töötubade oli võimalus veel saalis ja spordiplatsil võistlusmänge mängida. Samuti said lapsed laagri lõpus soovi korral näomaalingu.

Laagris osales  16 last ja seal oli kolm töötuba, mis andsid võimaluse end proovile panna.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tiina
Tiina

Nii lahe,aga kust sellise laagri kohta infot sai?

wpDiscuz