Lihula Piirimäe tootmisala läks plaanitust kallimaks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Valuste tee Lihulas läheb remonti
Valuste tee Lihulas läheb remonti

Lihulas asuva Piirimäe tootmisala arendamise riigihanke võitis AS Yit, kes ehitab tootmisala välja 1,3 miljoni euro eest. Teisi pakkujaid ei olnud.

Esialgu oli ehituseks planeeritud 900 000 eurot. „Selle summa peale tegime EASile taotluse kaks aastata tagasi,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. „Kahe aasta jooksul on ehitusmahud täpsustunud ja hinnad kallimaks läinud.”

Lääneranna valla arendusjuhi Margus Källe sõnul võiks ehitus alata sügisel. Korda tehakse Valuste tee ja Piiri tänav – see saab mustkatte ja valgustuse, paigaldatakse vee- ja kanalisatsioonitorustik.  Källe sõnul annab see võimaluse pakkuda uuetele ettevõtetele krunte Piiri tänava ääres, aga paranevad ka juba seal olevate ettevõtete tingimused.

Tootmisalal asuvad ehitussegude tootja Uninax ja Greencube´i maja-, Narma vaiba- ja Lihula leivatehas ning veel mõned pisemad ettevõtted.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ivar põdder
4 aastat tagasi

Võiks töötutele inimvààrset toetust maksta…ludride kari

pursui, kulak ja külakurnaja
4 aastat tagasi
Reply to  Ivar põdder

mine tööle, laiskvorst!