Haapsalu loodab oma metsa oksjonil maha müüa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valgevälja mets. Foto: Urmas Lauri

Valgevälja mets. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu metsaoksjon portaalis osta.ee lõpeb kolmapäeval. Eile pärastlõunaks polnud pakutavale metsale tehtud ühtegi pakkumist, üleval oli metsa alghind 276 000 eurot.

Raieõigust müüakse Haapsalu linnas Valgevälja metsas. Kinnistu suurus on kokku 245 ha, kinnistu koosseisus on metsamaad kokku u 185 ha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Isiklik Arvamus
4 aastat tagasi

Pange selline veto metsamüügile peale, et kõik raha, mis metsamüügist saadakse, läheb ainult, ja ainult teede korrastamiseks. Iga sent olgu eraldi arvel. Peaasi, et mitte linnasakste palkadeks-preemiateks.

minu soov
4 aastat tagasi

peaks nii minema, et keegi enam metsa ei osta.

kont
4 aastat tagasi

Miks peab üldse linna ümbruses enamus männimetsa maha võtma?
Järelikult on linna rahaline seis väga mäda.

Asunik
4 aastat tagasi
Reply to  kont

Võetakse vähemus, mitte enamus. Ja millal on linna rahaline seis väga hea olnud?

mats maalt
4 aastat tagasi
Reply to  Asunik

Üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Mõtlema peate seal linnavalitsuses mitte 9, vaid palju rohkem kordi.Teada ju on, et ega Eestis on varsti poole vähem metsafirmasid ( ma arvan,nii umbes 10-15apärast),sest olgem ausad, mets (mis raieküps ja ka hinnaline) hakkab nii või naa otsa saama Kogu see rikkus mida praegu metsast saadakse küpses ju 50-70 aasta jooksul kui meil oli üks teine võim ja niiviisi metsa ei lõigatud Praegu, elades juba30a metsa sees ,tean millest räägin-mis vähegi metsa nime kannab, see aina raieks läheb ja neidlubasid ikka antakse liialt kergekäeliselt Pidage hoogu selle Valgeväljaga-mõistlik on müüa, kui tekkib ülepakkumine,mitte iga… Loe rohkem »

Abcm
4 aastat tagasi
Reply to  mats maalt

Müüakse küpset metsa.On parem,kui mädaneb?