0

Argo Jõesoo sai Rapla-Kehtna jooksul läbi aegade parima tulemuse

25. Palivere miilijooksu võitis meestest Argo Jõesoo, mnaite üldvõitja Kaia Lepik lõpetas üldarvestuses neljandana. Foto: Urmas Lauri
Argo Jõesoo. Foto: Urmas Lauri

Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks toimus tänavu juba kaheksandat korda. Rapla kesklinna kooli staadionilt alguse saanud jooks jõudis lõpule Kehtna A ja O kaupluse parklas. Kõige kiirema ajaga jõudis Kehtnasse Läänemaa mees Argo Jõesoo, keda võis pidada favoriidiks juba enne starti, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

Tema võiduaeg 11,5-kilomeetrisel distantsil oli 38 minutit, 8 sekundit ja 1 sajandik. Tegemist ei olnud mitte ainult tänavuse kiireima ajaga, vaid kiireim oli see ka viimaste aastate lõikes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz