1

Kuijõe-Seljaküla tee ehitatakse valmis septembri keskpaigaks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänavu valmis Keila-Haapsalu maantee Kuijõe-Seljaküla maantee 10 kilomeetri pikkune teelõik. Foto: Urmas Lauri
Keila-Haapsalu maantee Kuijõe-Seljaküla maantee 10 kilomeetri pikkune teelõik peab valmis olema septembris. Foto: Urmas Lauri

Keila–Haapsalu maantee km 34,8-44,6 rekonstrueerimisega on jõutud sinnamaale, et asfaltbetoon on paigaldatud ning praegu käib teele viimase lihvi andmine – kaevatakse kraave, silutakse nõlvu ning täidetakse teepeenart. Kümne kilomeetri pikkuse Kuijõe-Seljaküla teelõigu rekonstrueerimine peab lõppema septembri keskel.

Väljamärkimis- ja raadamistöödega alustati 15. aprillil.

Teelõigule jääb kolm silda. Üks neist, Kuijõe-Mõisa sild ehitati paar aastat tagasi, kuid Kuijõe-Piiri ja Kuijõe-Kõrtsi ehitati sel suvel. Mõlemad vanad sillad lammutati ja asendati terastorusillaga. Samamoodi toimiti mõne aasta eest ka Kuijõe Mõisa sillaga.

Kuijõe-Seljaküla teelõiku ehitab TREV 2 Grupp AS, ehitus läheb maksma 3,2 miljonit eurot.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lonni
Lonni

Sõitsime seda uut teed mööda 2nädalat tagasi. Igavesti hea tunne oli sõita ! Vana tee oli ju nii jube kitsas,metsa vahel! See on avar ja sirgem tee.Aitäh tegijatele!

wpDiscuz