Sõidueksami järjekorrad Haapsalus on veninud kuudepikkuseks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Reedel seisis eksamiauto tegevusetult Haapsalu ARKi platsil. Küsijatele pakutakse eksamiaega aga alles oktoobri lõppu. Foto: Arvo Tarmula

Reedel seisis eksamiauto tegevusetult Haapsalu ARKi platsil. Küsijatele pakutakse eksamiaega aga alles oktoobri lõppu. Foto: Arvo Tarmula

Järjekord B-kategooria sõidueksami tegemiseks on pärast eksamikeskuste loomist veninud ebamõistlikult pikaks, leiavad sõiduõpetajad. Sel neljapäeval pakkus maanteeamet esimest vaba eksamiaega Haapsalus 22. oktoobriks.

„See on ebanormaalne,“ ütles autokooli Fixum sõiduõpetaja Andrei Tšerepanov. „Aga ma ei imesta selle üle absoluutselt,“ lisas ta.

Maanteeameti eksamiosakonna juhataja Tarmo Vanamõisa ütles Lääne Elule, et eksamijärjekordade pikkuse statistikat amet ei tee.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ÜLLE MARIANNE TEREPING LÄÄNE
3 aastat tagasi

Tere.
Vabandan tülitamast,kuid siiski küsin kas olete Kalev terepingi poeg.
Aitäh

Maksumaksja
4 aastat tagasi

Siin küsimus mujal. Kas riik on kodaniku jaoks või kodanik on riigi jaoks? Hetkel on kodanik riigi jaoks ehk riik tegeleb kodanikuga siis , kui ametnikul selleks aega on. Kui palgast räägitakse, siis väidetakse seda, et riigiametniku palk peab olema võrdne erasektori palgaga. Kui aga ametnikult tööd nõutakse, siis leitakse sada põhjust, et mitte teha tööd kuis erasektoris. Riigiametniku ütlus ülalpool viitab otseselt põhjuse otsimisele ja juhi teadmatusele sellest, mis tema alluvusalas toimub. Seda võiks nagu põhipalgaga 2, jne riigi keskmist palka ikkagi teada.