3

Galerii: inimelu nõudnud raske avarii Suure-Lähtrus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Suure-Lähtrus külas toimus täna kella poole kolme paiku raske liiklusõnnetus, mis nõudis 71-aastase mehe elu.

Haapsalu politseijaoskonna välijuht Vaima Valki sõnul sõitis esialgsetel andmetel sõiduauto Audi ette peateel liikuvale sõidukile Volkswagen. Audi paiskus vastu tee ääres oleva maja seina, sõites osaliselt maja seinast läbi. Roolis olnud 71-aastane mees suri sündmuskohal.

Samas sõidukis olnud 67-aastane naine toimetati haiglasse. Teisest sõidukist toimetati haiglasse 57-aastane mees ja 56-aastane naine.

Esialgu ei ole veel uut infot kannatanute tervisliku seisundi kohta.

Fotod: Lemmi Kann

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eetiline
Eetiline

Kes annab ajakirjanikule õiguse õiguse pildistada nii lähedalt sündmuspaika?Äärmiselt ebaeetiline tegu.Kas kile alt ei tahtnud pildistada? ??? Kohustavalt piinlik on selliste nn.AJAKIRJANIKE pärast. Peaks ametit vahetama. Äärmiselt häbiväärne pildiseeria. Kuidas keegi ennast rahuldab!!!Loodan, et sa ka oma tuttavaid ja sugulasi pildistad sellises olukorras..

juss
juss

info@le.ee, kirjuta ja küsi, siin pole mõtet lärmata!

Siim Jaaska
Siim Jaaska

Kaastunne lähedasele!!!!!!😢

wpDiscuz