Läänemaal hukkus raskes liiklusõnnetuses 71-aastane mees

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Täna kella 14.22 ajal juhtus raske liiklusõnnetus Läänemaal, kus toimus kokkupõrge kahe sõiduauto vahel, mille järgselt üks sõiduautodest paiskus sisse tee ääres olevasse majja.

Haapsalu politseijaoskonna välijuht Vaima Valk rääkis, et õnnetus juhtus Läänemaal Taebla-Kullamaa tee 14. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto Audi ette peateel liikuvale sõidukile Volkswagen. „Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi sisse tee ääres olevasse majja. Audit juhtinud 71-aastane mees hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal, samas sõidukis olnud 67-aastane naine toimetati haiglasse. Teisest sõidukist toimetati haiglasse 57-aastane mees ja 56-aastane naine“, lisas välijuht.

Hetkel on sündmuskohal liiklus häiritud. Volkswagenit juhtinud 56-aastane mees oli kaine ja omab vastavat juhtimisõigust, hukkunud 71-aastase mehe kainus ja võimalik terviserike selgub peale ekspertiisi.

„Kõigil autodes olnutel olid kinnitatud ka turvavööd. Mis põhjustel Audi peateele ette sõitis ja millised olid sõidukite kiirused, selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus,“ lisas välijuht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
4 aastat tagasi

On küll üks väga loll ristmik ,kõrvalteelt tulles tuleb ikka tõsiselt uurida kas tee on vaba .

Eetiline
4 aastat tagasi
Reply to  Sass S

Mitte ristmik pole loll, vaid inimesed, kellel puudub tähelepanu võime

Teise Arnoldi Tütar
4 aastat tagasi
Reply to  Eetiline

Õige.Liivi poolt tulles ollakse körvalteel ja enne peateed…Liikluseeskirju tuleks vahetevahel meelde tuletada. Ei tee pole süüdi kui inimene eksib. Avalda oma arvamust

Sass S
4 aastat tagasi
Reply to  Eetiline

Aga ristmik võiks ikkagi rohust ja võsast puhtam olla on siis peatee või mitte .Aga kahjuks on ajas normid muutunud .

Abcmas
4 aastat tagasi

Pole mõtet oodata,ettevaatlik tuleb olla.

KOHALIK
4 aastat tagasi

Kaastunne omastele.Ootasin seda matsu juba,sest Kullamaa poolt minnes ristteele, ei näe Martna ja Palivere poolt autosi. Suur rohi ja põõsad varjavad ära.Olen ise pidevalt sellises olukorras.olnud.

Sass
4 aastat tagasi
Reply to  KOHALIK

Näeb küll.