Väikese viigi luigemaja sai uue kuue

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Luigemaja. Foto: Arvo Tarmula
Luigemaja. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu Väikesel viigil asuv nn luigemaja tegi läbi põhjaliku, koos käibemaksuga 12 000 eurot maksma läinud  uuenduskuuri.

„Luigemaja oli nii amortiseerunud, et seal tuli teha kapitaalsemaid töid,” rääkis Haapsalu linnavalitsuse linnavara spetsialist Madis Raudsepp. Ta lisas, et luigemaja kuju remondi käigus ei muutunud „Tegime paremaks,” kinnitas Raudsepp.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul on nüüd kõige suurem probleem, kuidas tagada seda, et vastremonditud luigemaja püsiksilus. „Inimesed kipuvad seal käsipuude vastu suitsukonisid kustutama. Peame mõtlema, kas panna tuhatoosid või leiame muu lahenduse,” ütoles Mäesalu.

 

13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mööda käija
3 aastat tagasi

See tare-tareke 4-l jalal on igati ok. Aga katus on aga vägagi vaatevälja piirav. Avarus puudub, vasakule-paremale vaadet ju ei ole seal istudes. Ja üleüldse, kui on vihmaga vaja kusagil istuda, siis minge kohvikusse. Muide katuse saaks ka sellise teha, et ei tekiks mingit pimedat urgast. Nii et lammutage maha ja tehke uus. Suitsetada vabas õhus ja ka avalikus kohas luban kõigil vabalt, kuid hoidke siis mittesuitsetajatest pisut eemale, võite üle kurgi saada. Aga nn.”passiivse” suitsetamise kahjulikkuse jutt on tugevalt üle puhutud, juhul kui te just suitsetajatega pikemat aega ühes kinnises suitsetamisruumis aega ei veeda. Siis küll, jah.

Luisa
3 aastat tagasi

Üleüldse võiks Haapsalu linn võtta vastu väljakutse, kus suitsetajaid ei ole kuskil näha ega tunda, ka kortermajade rõdudel. Kes tahab oma tervist mürgitada, võiksidki olla mingisugused putkad ja seal koos olles saaksid oma saasta nautida.

to K.S
3 aastat tagasi

väga hea kommentaar !

täpp
3 aastat tagasi

Paneks ikka suitsetamist keelava märgi-ikkagi raviasutuse naabruses!?

Mnjah
3 aastat tagasi

Ma saan aru, et Eestis kehtib seadus, mis keelab avalikus kohas suitsetamise. Haapsalu on vist mingu muu jurisdiktsiooniga piirkond:)
Linn võiks hakata julgemalt suitsetajaid peedistama, minugi poolest tehke trahve ja pange maksma teiste tervise rikkumise eest. Samas võiksid nad oma putkas klaasi taga seda sigaretti kimuda ja ennast mürgitada, selleks tuleb selle eraldumise asja täitmist ka nõuda.

Nimetu
3 aastat tagasi

Tennist mängides tulevad head mõtted. Aga ainult tööajal.

Sass S
3 aastat tagasi

Suitsumehele anname vastu …………. !

K.S
3 aastat tagasi

Peame mõtlema, kas panna tuhatoosid või leiame muu lahenduse,” ütoles Mäesalu. -TUBLI , mõelge, arutage volikogus, küsige linnapea arvamust, minupärast tehke antud keerulises küsimuses referendum ja alles siis paigaldage tuhatoosid… juhul muidugi kui Te ei pane sinna silte, et konid tuleb merre visata… Braabo, ametnikuhärra!!!

Sanitaaria
3 aastat tagasi

Aga kus siis Laine ja Taastusravi personal piipu tõmmbab?

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Sanitaaria

Personal tõmmaku piipu kodud.

vanaema
3 aastat tagasi

Tore, et majake korda tehti!
No tuhatoosid hakkaksid viitama suitsetamise majale. Kas me seda tahaksime? Tahaks seal ikka istuda suitsuvabalt, istuda lastega, vaadata luiki, vaadata kalu.

teine vanaema
3 aastat tagasi
Reply to  vanaema

Suurelt kirja nagu kaubanduse ees SUITSUVABA ALA ,no tõepoolest ei ole vastvõetav selline asi, soosida seal suitsetamist

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  teine vanaema

Suitsuvaba ala võiks poodide ees kaugemale ulatuda. Hais tuleb ikka ninna ja poodi.