0

EPL: Epeenaiskond paigas, Kaaberma jäi napilt peatreeneriks

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti epeenaiskod vehkleb MMil koosseisus: Irina Embrich (vasakult), Julja Beljajeva, Kristina Kuusk ja Katrina Lehis. Foto vehklemisliit

Eesti epeenaiskond saadi Budapesti MMiks paika pärast vaidlust ja kriisikoosolekut, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eesti epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma otsustas vaatama EMil keskpärasele tulemusele minna 15. juulil algavale MM-ile sama võistkonnaga: Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Irina Embrich. Eesti vehklemisliidu juhatus Kaaberma valikut ei kinnitanud, juhatuse viiest liikmest oli poolt ainult kaks — osa juhatusest leidis, et EMil kesiselt vehelnud Embrich tuleks välja vahetada Erika Kirpu vastu. Kaaberma keeldus juhatuse pakutud võimalusest kaaluda koosseisu muutmist.

Eile pidas juhatuse kriisikoosolekut, mille lõpuks otsustas Kaaberma pakutud koosseis kinnitada.

Meestest vehklevad MM-i individuaalturniiril Sten Priinits, Jüri Salm ja Ruslan Eskov, meeskonnavõistluses ühineb nendega Marno Allika. Vehklev peatreener Nikolai Novosjolov ja Peeter Turnau on tervislikel põhjustel nii-öelda ootelehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz