0

Augustibluusi peaesineja on Jonathon Long

Avatar

BNS

Jonathon Long. Foto Augustibluusi kodulehekülg

Augusti esimesel nädalavahetusel Haapsalus peetava festivali Augustibluus peaesindaja on Jonathon Long, kes astub pealaval üles laupäeval, 3. augustil.

USA-st Louisianast pärit kitarrist, laulja ja laulukirjutaja Jonathon Long sai tuntuks 2011. aastal, kui ta võitis Guitar Center King of the Blues konkursi. Tema mullu ilmunud omanimelise albumi produtseeris Samantha Fish.

Tänavusel Augustibluusil esinevad Rick Estrin & The Nightcats USA-st, Paul Venturi & Simone Scifoni ning The Cyborgs Itaaliast, Gaelle Buswel Prantsusmaalt, LR Phoenix Ühendkuningriigist, Jose Pineland’s Melancholy Monsters ning Million Dollar Tones Soomest, Very Cool People Lätist ja teised.

Kohalikest artistidest esinevad festivalil teiste seas Bourbon Sugar, Enn Vei Blues Band, Teele Viira & Raul Ukareda Band koos Jan Uuspõlluga, Airi Allvee ja Ivar Kannelmäe ja Hideaway.

Lisaks astub ansambel Kolumbus Kris koos Robert Linna, Kristel Aaslaiu, Sullivani ja Emil Rutikuga üles kavaga, mis on pühendatud ansamblile ZZ Top.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz