Algas Taebla tööstusala teeremont

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Asfaldi freesimine. Lääne-Nigula vald

Sel nädalal algasid Taeblas teetööd Nurme ja Veo tänaval, kus asub hulk ettevõtteid.

„Praegu käib freesimine,” ütles Lääne-Nigula valla teedenõunik Olev Peetris. Vana asfalt võetakse maha ja tänavad saavad uue katte. Rajatakse kaks uut mahasõitu – üks Cipaxisse, teine Veo tänava poole. Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla ristmikust Papli tänavani rajatakse kergliiklustee. „Laias laastus 500 meetrit,” ütles Peetris.

Paigaldatakse tänavavalgustus, valgustuse saab ka Tööstuse tänav.

Kõige rohkem kasu saab remondist plastmahuteid tootev ettevõte Cipax, kuhu siiani ei ole üldse jalgteed viinud. „Aga loomulikult ka kõik selles piirkonnas elavad inimesed ja ülejäänud ettevõtted,” ütles Peetris. Seal kandis asuvad veoautokeskus, Lääne-Nigula Varahalduse katlamaja ja ladu ning mõned pisemad ettevõtted.

Tööd peavad olema valmis oktoobri keskpaigaks ja lähevad maksma ligi 400 000 eurot. 300 000 eurot andis selleks EAS.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments