Karilaid hääletas Euroopa Liidu lippude tagasitoomise vastu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmulai

Eile hääletasid riigikogu liikmed, kas riigikogu valges saalis peaks peale Eesti lippude alaliselt olema ka Euroopa Liidu lipud või mitte.

Reformierakonna ettepanekut tuua riigikogu esimehe Henn Põlluaasa käsul eemaldatud Euroopa Liidu (EL) lipud riigikogu saali tagasi toetas 38 saadikut, vastu oli 39 saadikut. Ülejäänud saadikud hääletusel ei osalenud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Käib üks jant mingite vähetähtsate küsimuste ümber.Meie opositsioon on mingi nitpicerite kamp kes pole ise tühjagi võimelised tegema aga kanged teisi tegijaid süüdistama.

mutter
4 aastat tagasi

EKRE käsib, poob ja laseb…Miks siis kohe ei hääletatud-Põlluaas käskis, võeti maha lipud ja korraga hääletus. Ütleb vanasõnagi, üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Järjekordne ekre ämber-enne teeme siis arutame( vabandab tavalselt peaminister) kui sõnakasutuses lahmimiseks läheb.

Juss
4 aastat tagasi

Mingi normaalne põhjendus on kellelgil, et miks nagu peaksid need juidimärgiga lipud seal pidevalt lehvima?

??!!??::
4 aastat tagasi

Õige. Jaanus!
Nii jääb iigikogujale ka banaanide ostmiseks raha järgi ja ruumi väljarentimisega saab ärimeestelt täiendavalt raha kasseerida.