Coopi poodides saab sularaha oma pangaarvele kanda

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Haapsalu restorani Vanaisa Juures omanik Jaan Kelner saab nüüd koduteel kauplusesse põigates päeval teenitud sularaha arvele kanda. Foto. Urmas Lauri

Nii Haapsalu kui ka Lihula tarbijate ühistu poodides saavad nüüd sularaha sissemaiseid teha ka panga ärikliendid.

Coop Pank avas eelmisel nädalal sularaha sissemaksete teenuse ligi 140 Coopi kaupluses, sealhulgas kõigis Haapsalu ja ka Lihula tarbijate kooperatiivi kauplustes.

“Jääb tee peale ette,” põhjendas Haapsalu restorani Vanaisa Juures omanik Jaan Kelner Uuemõisa Konsumis ettevõtte arvele sularaha kandes, miks ta just selle panga ärikliendiks hakkas.
---
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tädi maali
4 aastat tagasi

Aga kuhu tavalin inimene saab raha sisse maksta kui ainult ärimehed saavad cashi tuua?

Kairi
4 aastat tagasi
Reply to  Tädi maali

Täpselt samamoodi nagu ärid, saavad Coopi poes sularaha arvele sisse maksta (ja arvelt välja võtta) ka kõik Coop Panga erakliendid. Väga mugav!

Monsa
4 aastat tagasi

No kuna siiani on omaenda teenitud sularaha arvele panemine nii keeruline, siis see uuendus on küll hea! Selleks peab siis olema Cooppanga klient?

Karin
4 aastat tagasi
Reply to  Monsa

Teenust saavad kasutada ainult Coop Panga era- ja ärikliendid, sest sularaha kantakse kliendi Coop Pangas asuvale arveldusarvele. Teiste pankade kliendid, kes soovivad teenust kasutada, peavad avama arvelduskonto Coop Pangas ja tellima pangakaardi.
Coop Panga kliendiks saab tulla kodust lahkumata http://www.cooppank.ee, tuvastades oma isiku ID-kaardi või mobiil-ID kaudu. Kogu protsess on turvaline ja võtab aega vaid mõne minuti, seejärel saab kohe hakata kasutama internetipanka ja pangakaardi saab tellida postiga koju.
Kliendiks saab tulla ka Uuemõisa Konsumi pangakontoris. Liitumine on tasuta.

Peeter
4 aastat tagasi

Väga hea uudis meile ettevõtjatele. Siiani otsi kus raha sisse saab panna. Kliendid toovad ju jätkuvalt sularaha.Kas nüüd saab siis kõikides meie piirkonna poodides raha arvele panna?

Karin
4 aastat tagasi
Reply to  Peeter

Jah, Lääne maakonnas on 12 Coopi kauplust ning sularaha sissemakse ja ka väljamakse teenus toimib neis kõigis: Haapsalu Kaubamaja Konsumis ning Koluvere, Kullamaa, Liivi, Linnamäe, Martna, Palivere, Parila, Risti, Taebla, Uuemõisa ja Vanalinna kaupluses.