0

SEB e-kanalite töö võib nädalavahetusel olla häiritud

Avatar

BNS

SEB e-kanalite töö on häiritud. Arvo Tarmula

Seoses plaanipäraste IT-süsteemide hooldustöödega võib 24. kuni 26. mail ehk reedest kuni pühapäevani esineda häireid SEB e-kanalite töös.

Tõrked võivad esineda era- ja äriklientide internetipanga, mobiilipanga ja teiste elektrooniliste kanalite töös. IT-süsteemide hooldus ei mõjuta sularahaautomaatide ja kaardimaksete tööd, teatas pank.

Pank vabandab võimalike ebamugavuste pärast. SEB klientidel on võimalik infot saada klienditoe telefonil 665 5100.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz