SEB uuendab internetipanka

Lääne Elu

info@le.ee

SEB. Foto: Arhiiv
SEB. Foto: Arhiiv

SEB alustab uuendatud internetipangale üleminekut. Ajakohastatud on internetipanga kujundust ja kasutajamugavust ning sinna lisandub jooksvalt uusi võimalusi.

„Lähtudes klientide vajadustest, soovidest ja ettepanekutest, uuendame oma internetipanka. Alates tänasest saavad kliendid värske kujundusega internetipanka ise proovida ning selle sisu ja võimalused täienevad pidevalt,“ ütles SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Tänaseks oleme uuendanud sisselogimislehte, mis on nüüd ühine nii era- kui ka ärikliendil. Lisandunud on otsingufunktsioon menüüribal, juturobot kiireloomulistele kliendiküsimustele vastamiseks ning heleda ja tumeda režiimi võimalus. Samuti on internetipanga värskendatud osasid mugavam kasutada vaegnägijatel, sest need on klaviatuuriga navigeeritavad ja ekraanilugejatele loetavad,“ lisas Leppänen.

Uuendatud internetipangale üleminek toimub järk-järgult ning selle jooksul on kasutusel kaks internetipanga linki: nii senine kui ka uuendatud versioon, millest mõlemad toimivad täies ulatuses. „Selleks, et uuendatud internetipank oleks edaspidi kergemini leitav, soovitame sisselogimislehe salvestada oma veebilehitsejas lemmikute hulka,“ täiendas Leppänen.

Täpsema ülevaate uuendatud internetipangale üleminekust ja järgmistest sammudest leiab SEB kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aksel
1 aasta tagasi

Seb teeb panga koduka selliselt töötavaks nagu luminoril.

Kodanik
1 aasta tagasi

Kui inimene pangakaarti ei kasuta, ülekandeid ei tee, siis miks võetakse tasu? Teised pangad ei võta midagi.

Ohoo
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Aa miks sul seal üldse konto siis on, kui ei kasuta? Ootad raha pesemiseks soodsamaid tingimusi?

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Ohoo

Olen panga ori kahjuks või õnneks. Hea meelega läheks minema.