Haapsalu pank pakub parimat hoiuseintressi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Holm Banki juht Indrek Julge. Foto: Peeter Langaovits
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Holm Banki juht Indrek Julge. Foto: Peeter Langaovits

Haapsalus loodud Holm  Bank tutvustas esmaspäeval avalikkusele oma visuaalset identiteeti ja avapakkumist – eraisikute hoiustele pakutakse aastast intressimäära 2,5%. Samuti alustab Holm ettevõtetele ärilaenude pakkumist.

Holm Bank AS-i juhatuse esimehe Indrek Julge sõnul on avapakkumise intressimäärad Holmil teiste pankadega võrreldes kõikides hoiuseperioodides kõige kõrgemad.

“Pakume tänasest Eesti parima intressimääraga hoiuseid, mis võimaldab eraisikutel turvaliselt raha paigutada perioodiks alates kolmest kuust kuni viie aastani. Oleme teinud säästude paigutamise lihtsaks ja kiireks ning võimaldame ühtlast ja kõrget intressi kõikidele hoiuse tähtaegadele. Tähtajalise hoiuse intressimäär on 2,5 protsenti aastas, millele jäävad alla kõikide teiste pankade pakkumised,” ütles Julge.

Holmi tähtajalise hoiuse intressimäär 2,5% aastas kehtib kuni 10 miljoni euro kaasamiseni. Hoiuseid saab mugavalt avada iseteeninduskeskkonnas.

Julge selgitas, et Holm Bank jätkab endiselt ka Liisi kaubamärgi all järelmaksu, krediitkaardi ja väikelaenu pakkumist. “Holmi eelkäija Liisi on üle 20 aasta olnud laenupartneriks eraisikutele, nüüdsest paneme pangana õla alla ka väikeettevõtete arengule. Täiesti uus toode on ärilaen, mis sobib nii ettevõtte käibekapitali murede lahendamiseks kui investeeringute tegemiseks,” lisas Holm Banki juht.

Holm Bank on esimene krediidiasutus Eestis, millele on tegevusloa andnud Euroopa Keskpank. Pangana on Holm Banki hoiused koos intressidega kliendi kohta kuni 100 000 euro ulatuses riiklikult tagatud.

Eesti kapitalil põhineva Haapsalu perepanga Holm eelkäijaks on Liisi järelmaksu pakkuv 23-aastase ajalooga Koduliising AS, millel on 1100 partnerit enam kui 2000 müügikohaga ning läbi aegade üle 350 000 kliendi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Garrett
4 aastat tagasi

Tere

Kas vajate abi laenu saamiseks?
alates summast €2000 kuni €100 000 000 naela
Kui jah, võtke laenu saamiseks ühendust e-posti teel või WhatsApp-i abil kiiresti ja kiiresti.

E-post: loancompany128@gmail.com

Whatsapp: +60169009107

töötu
4 aastat tagasi

2,5% jääb inflatsioonile alla, kuid ikka parem kui swedi 0,05%

juss
4 aastat tagasi

Loomulikult peavad nad tegevuseks ju kuskilt raha saama ja rumala kliendi käest on see kõige lihtsam.