Kahekordseks Eesti meistriks laskmises tuli Elari Tahvinov

Kert Kallas (vasakul), Kaspar Tõnisson, Elari Tahvinov, Peeter Kaus, Karlis Lõps, Karl-Armin Võsur. Foto: erakogu
Kert Kallas (vasakul), Kaspar Tõnisson, Elari Tahvinov, Peeter Kaus, Karlis Lõps, Karl-Armin Võsur. Foto: erakogu

Eesti noorte meistrivõistlustelt tõid Läänemaa noorlaskurid koju viis medalit, kahekordseks Eesti meistriks tuli Elari Tahvinov. Kokku tulid sportlased võistlustelt tagasi kahe kuld ja kolme pronksmedaliga.

Harjutuses olümpiakiirlaskmine võitis Haapsalu I meeskond (koosseisus Elari Tahvinov, Karl-Armin Võsur, Peeter Kallas) kuldmedali. Teiseks jäeti Valga esindus ja üllatuslikult kolmandaks tuli Haapsalu II võistkond (koosseisus Kert Kallas, Karlis Lõps, Kaspar Tõnisson).

Individuaalselt võitis harkutuse 521 silmaga Elari Tahvinov. Seejuures oli tema trumbiks harjutuse teine pool 271 silma. Peale esimest poolt asus ta 250 silmaga alles 6.kohal. Olümpiakiirlaskmises oli lähedal individuaalse medali võitmisele ka Karl-Armin Võsur, kes sai 4.koha.

Vabapüstoli harjutuses võitis Haapsalu esindus (Tahvinov, Võsur, Lõps) pronksmedali. Pronksmedali võitu korrati ka spordipüstoli harjutuses (Tahvinov, Võsur, Kaus). Mõlemas harjutuses olid meist eespool Valga ja Narva meeskonnad.

Tüdrukute spordipüstolis vahetas Haapsalu võistkond (Anni Kallas, Ele-Riin Niit, Birgitta Vare) eelmise aasta medalikoha seekord 4.vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments