Lääne Elu paberleht neljapäeval, 16. mail

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnamäel lammutatakse meiereid

Kolmapäeval hakati Linnamäel lammutama vana meiereid. Nädala lõpuks on majast järel vaid killustikuhunnik ning puidu-, metalli- ja eterniidivirnad.

Taavi Rõivas: õige pea ei tea keegi Ratase nime

Teisipäeval Haapsalus käinud ja Lääne Elule intervjuu andnud endine peaminister Taavi Rõivas (Reformierakond) rääkis muuhulgas, et õige pea ei mäleta enam keegi peaminister Jüri Ratase nime, sest teatakse vaid perekond Helmeid.

Noorte huvikeskus andis suure kontserdi

Haapsalu noorte huvikeskus tähistas eile oma 70. sünnipäeva suure kontserdiga „Kokkusaamine”. Kui muidu on huvikeskuse noorteringid mööda linna laiali ja üksteise tegemistest just palju ei teata, siis Haapsalu kultuurikeskuse laval näha kõigi 11 huviringi tegemisi.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S.
3 aastat tagasi

Aga külmakapi härrat mäletatakse veel aastaid .