Haapsalu linnas levis hingemattev lehk

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu heitveepuhastusjaama reoveepuhasti juhataja Ando Laanesoo. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu heitveepuhastusjaama reoveepuhasti juhataja Ando Laanesoo. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu mattus haisupilvedesse neljapäeva õhtupoolikul, kui tuul pöördus ja kandis reoveepuhastusjaamast leha linnatänavaile.

„Hais oli nii kõva, et ehmatas kohe ära,” ütles Lääne Elule haapsallane Anne Ehala. Neljapäeval kella poole kümne paiku Haapsalu reoveepuhastusjaama lähistel koeraga jalutanud Ehala ütles, et on tundnud haisu ka varem, kui on soojad ilmad ja madalrõhkkond, aga nii hull pole see kunagi olnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
4 aastat tagasi

Olgem nüüd tolerandsemad! Meie poisid käisid sel nädalal Lätis komanteerigus ja tõid üle normi head odavat viina ja õltsi. Gaasid hakasid tulema ja teie kohe hädaldama.

1 naine
4 aastat tagasi

Nüüd on siis linna jõudnud see hais, kuid Kuuse/Tamme majade juures on sageli see hais ja siis ei kirjuta keegi. Sulgen kohe akna, kui see hais jälle tunda on ja seda on päris sageli. Haapsalu Veevärk – tehke midagi.

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

See on tervislik.Soomlased ja paljud Eestlased käivad meie muda nautimas mis on juba tugevalt meie poolt parendatud ! Mäletan kui selle puhastusjaama kohal oli väike paadisadam,Tagalahe vesi oli läbipaistev ja linnavahel kihutasid hobustega sibid kes tühjendasid lampkaste.
Iga areng nõuab ohvreid ja lõpuks loodus ohverdab meid st.inimesed !

Bössu
4 aastat tagasi

Kuulge, inimesed -see kõik on meie endi tekitatud s…. Ja see ei ole mürgine. Ebameeldiv küll, aga mitte tervistkahjustav. Jäätmeid tekitama oleme küll hakkajad, aga kas nendest vabanemiseks peaks nad kuu peale viima?

mis asi on
4 aastat tagasi

heitveepuhastusjaama reoveepuhasti ?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  mis asi on

See on reoveepuhasti, mis juhtumisi asub heitveepuhastusjaamas!

Mart
4 aastat tagasi

Tänagi, see on laupäeval, täidab linnatänavaid sitahais.