0

Detailplaneeringu kehtestamise teade Võnnu tn 30, Haapsalu linn

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 03.05.2019 korraldusega nr 384 kehtestati Võnnu tn 30 krundi detailplaneering Haapsalu linnas. Planeeringuala suurus on 938 m² ja asub Haapsalu linnas Võnnu ja F. R. Kreutzwaldi tänavate ristmikul, Endla-Kreutzwaldi tn miljööväärtuslikul hoonestusalal ja Haapsalu vanalinna muinsuskaitseala (reg. nr 27013) kaitsevööndis.
Detailplaneeringuga muudetakse kinnistu ehitusõigust hoovis asuva elamu ja abihoone osas. Olemasolev elamu nr 2 on lubatud lammutada ja uue hoone puhul lubatakse suurendada ehitusalust pinda ja hoone kõrgust. Elamu nr 1 säilitatakse olemasolevas mahus.
Krundi määratud suurim lubatud ehitusalune pind 250 m², ehitiste kõrgus elamul 7 m, abihoonel ja elamu kuuriosa tulemüüril 3,5 m, korruselisus 2 ja hoonete arv krundil on 3. Kehtestatud detailplaneering on kooskõlas Haapsalu linna üldplaneeringuga.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz