0

Lähipäevade õhusooja maksimumid ulatuvad kuni 19 kraadini

Avatar

BNS

Suviselt soe ilm tuleb tagasi. Arvo Tarmula
Suviselt soe ilm tuleb tagasi. Arvo Tarmula

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevade õhusooja maksimumid kuni 19 kraadini.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub muutliku suunaga tuul 1-7, pärast keskööd pöördub kagusse ja itta 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4, kraadi, rannikul tuleb kuni +6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 13-18, meretuulega rannikul 10 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb ja vihmsadu levib Ida-Eestist läänerannikule. Puhub ida- ja kirdetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, hommikuks nõrgeneb. Sooja on 4-9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vihma. Tuul pöördub idakaarest lõunasse ja puhub 3-8 m/s. Sooja on 10-16 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool hoovihma, hommikuks sajuvõimalus väheneb. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 4-9 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 15-19, saartel ja läänerannikul 10-14 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz