Soome hobifotograaf Mikael Korhonen esitleb Haapsalu-teemalist raamatut

Reedel kell 17.30 esitleb Soome hobifotograaf Mikael Korhonen Haapsalu raamatukogus enda värskelt ilmunud fotoraamatut „Haapsalu. Linn mere äärel“.

Korhoneni sõnul on ta armunud Haapsalu atmosfääri ja tahab jagada enda kogemusi Haapsalu inimestega. Ta on paaril viimasel aastal veetnud palju aega Haapsalus ning tema sõnul on linn ja selle sõbralikud elanikud andnud talle väga palju.

Raamatu kohta on autor öelnud, et see pakub Haapsalust nii tuttavaid kui ka tundmatuid pilte ja meelolusid, mis linnas jalutades silma on jäänud. Autor ise loodab, et tema fotod inspireerivad külastajaid ja äratavad uudishimu ja soovi selles ilusas ja armsas linnas midagi uut kogeda.

Esitluselt on võimalik raamatut 12 euro eest ka kaasa osta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments