Valimistest väsinud: poliitikud on nagu lapsed liivakastis

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Reet Kaar. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

content/uploads/2019/04/Poliitiikartuur-Läänemaal-urmas-lauri-4.jpg"> Reet Kaar: "„Poliitikud on nagu lapsed liivakastis – mina sinu liivahunniku peale ei pissi, sina märga liiva ei saa ja sinu loss jääb ehitamata!" Foto: Urmas Lauri [/caption]

Lääne Elu käis väikesel ringsõidul Linnamäel, Paliveres, Suure-Lähtrus ja Kullamaal, et uurida, kas rahvas on valimistulemustega rahul.

„Kuidas nüüd öelda… Iga uus asi on põnev, aga mis mind häirib – võib öelda, et kurjus,” ütleb Palivere raamatukogu endine juhataja, 75aastane Reet Kaar. On kolmapäev, 16. aprill.

Eelmisel päeval on president Kersti Kaljulaid nimetanud Jüri Ratase peaministri kandidaadiks. Keskerakonna, Isamaa ja EKRE läbirääkimised on lõppenud ja koalitsioonileping alla kirjutatud.
----------
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mina.
4 aastat tagasi

Tegelikult oleks aeg tööle hakata, mitte arutleda selle üle milliseid riideid riigipea kannab ja kes kuipalju ja mis kell naisele kerepeale andis.2 kuud valimistest möödas aga tegevus mis seal mäe otsas toimub meenutab pigem lasteaiarühma liivakastis.

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Poliitikud ei ole mitte väsinud vaid osa neist ei oska kaotada ja nende taga on ka meedia ärimehed nn. vaba ajakirjandus ! Kas ajakirjanduse asi on viha õhutamine erinevalt mõtlevate Eestlaste vahel ? On küll kui need eestlased mõtlevad “valesti” st.mõtlevad teisiti kui meedia suuromanikud !