Loodusfilm „Tuulte tahutud maa” valiti Saksamaa NatureVisioni võistlusprogrammi

Kaader filmist „Tuulte tahutud maa”. Foto: Arvo Tarmula
Kaader filmist „Tuulte tahutus maa”. Foto: Arvo Tarmula

Eesti vaadatuim dokumentaalfilm „Tuulte tahutud maa” valiti 300 filmi seast Saksamaa vanimale loodusfilmide festivali NatureVisioni võistlusprogrammi.

„Meil on hea meel, et Eesti loodusfilm „Tuulte tahutud maa” saab ka välisriikide publiku tähelepanu. Oleme filmi näidanud veel Soomes, Saksamaal, USAs, Rootsis, Šveitsis, Kanadas ja Belgias. Belgias oli publik hämmingus, et Eestis on nii palju metsikut loodust alles. Belglased tõdesid kurbusega, et neil enam sellisel kujul metsikut loodust ei ole.” ütles filmiprodutsent Katri Rannastu ja lisas „Sellisel viisil on hea tutvustada Eesti kaunist ja kordumatut loodust välisriikidele.”

Film valmis Eesti Vabariik 100 filmiprogrammi raames. Filmi režissöör on Joosep Matjus. Produtsendid on Riho Västrik, Katri Rannastu, Atte Henriksson. Loodushelid lindistas Veljo Runnel, originaalmuusika kirjutas ansambel Eeter.

„Tuulte tahutud maa” esilinastus möödunud sügisel Matsalu loodusfilmide festivalil.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments