Õhtukool võib kaotada 100 000 eurot projektiraha

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama tahaks, et kool jätkaks vanamoodi veel vähemalt aasta. Arvo Tarmula

Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi direktor Vladimir Padama tahaks, et kool jätkaks vanamoodi veel vähemalt aasta. Arvo Tarmula

Haapsalu õhtukooli nelja-aastane projekt „Teisel ringil targaks” on küsimärgi all, sest kutsehariduskeskusega liitumise järel pole võimalik sellega jätkata.

Projekti lõpuni on jäänud aega veidi üle aasta. „Oleme väga mures. Segadus on suur ja me ei tea, mis saab. Kutsekool ei sobi selle projektiga,” ütles Haapsalu täiskasvanute gümnaasiumi projektijuht Ülle Adamas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Peab lootma, et volikogus on piisavalt mõistlikke inimesi, kes hääletavad kooli sulgemise vastu. Kuigi jah eks osad ole lihtsalt linnapea käpikud.

endine sõber
5 aastat tagasi

karilaiul see häda jah küljes et kui võimalus avaneb siis müüakse enda sõbard kohe maha, nüüd on siis Padama käes kord. Nagu ta ise on öelnud siis poliitikas ju sõpru ei tunta.

Edgar
5 aastat tagasi

Juhtum näitab eredalt et Karilaiul on sellest kohalikust haridusest poogen. Padama ja Voldemar Pinni ideed saab esimesel võimalusel maha müüa. Karilaiule on tähtis Uusivanamehe sünnipäevadel käia ja suklesega tennist mängimas käia. Sukles aga hooliseb selle eest et framare tee oleks lumest puhtaks lükatud ülejäänud on poogen.

Mnjah
5 aastat tagasi

Võit 50 000 muutub 50 000 miinuseks. Rääkimata kaudsete tulude arvesse mittevõtmisest hariduses. Eks see näitabki linna taset ja hallolluse olemasolu. Loll saab kirikuski peksa.