Laskmisvõistlustel tuli Haapsalu põhikool neljandaks

Kert Kallas. Foto erakogu

Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistlustel laskmises osales tänavu koole üle terve Eesti Hiiumaast kuni Narvani. Üllatuslikult tuligi võitjaks väike Palade Põhikool Hiiumaalt 789 silmaga.

Meie koolidest tuli Haapsalu põhikooli esindus 780 silmaga 4. kohale. Võisteldi koosseisus: Birgitta Vare, Henri Kornilov, Kert Kallas, Karlis Lõps.

Oru kool (Henrieth Kampmann, Raian Kleemann, Roger Rohilaid, Robin Rohilaid) tuli 7. kohale 760 silmaga ja Haapsalu linna algkool (Luise Palu, Henri-Eerik Reintal, Karl Robert Masing, Kaimar Pärnpuu) 713 silmaga 10. kohale.

Individuaalarvestuses eksis Kert Kallas ainult ühel lasul, mis läks kümneringist välja. Kokku tuli 199 silma. Paraku andis selline tulemus ainult 9. koha. Eelmisel aastal teeninuks sellise tulemusega hõbemedali. Tüdrukute arvestuses lasi Birgitta Vare samuti maksimumi lähedase tulemuse 198 silma, mis andis 12. koha, mullu väärinuks ta selle tulemusega pronksmedalit.

Tänavusi meistrivõistlusi iseloomustas väga kõrge tase. Nii võistluse korraldajad koolide juhendajad ja õpetajad tõdesid, et sellist tugevat konkurentsi ei ole koolispordi võistlustel varem olnud. Näiteks Haapsalu põhikooli tulemus oli parem kui mullu ja oleks siis andnud esikoha. Seekord oldi kõigest neljandad.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments