Galerii: Haapsalu kunstiklubi avas lillenäituse

Haapsalu kunstiklubi näitus keskendub lilledele. Arvo Tarmula
Haapsalu kunstiklubi näitus keskendub lilledele. Arvo Tarmula

Haapsalu kunstiklubi avas kolmapäeval Laine fuajeegaleriis lillemaalide näituse „Ootus”.

Haapsalu kunstiklubi vedaja Aide Leit-Lepmets ütles, et talveperiood on läbi saanud ja ta on õnnelik iga lilleõie üle. Sellepärast ongi näitusel just seesugune nimi.  „Algab sinilillemaaliga ja lõpeb kuldsete sügistoonidega,” kirjeldas näitust Leit-Lepmets.

Nii ongi näituse ühes otsas Liivi Paisi maal, millel on suures plaanis sinilililled ning kaugemal tühi maastik. Näituse teises otsas on Kaia Kullamaa teos „Ood augustile”, mis on kuldsetes toonides. Leit-Lepmetsa enda kahel tööl on peale lillede kujutatud ka suudlevat paari.

Näitusel on 9 kunstniku 14 tööd. Näitus on avatud aprilli lõpuni.

Arvo Tarmula fotod

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments