Lääne maleva staabiülem Bachman teenib nüüd Pärnus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jüri Bachman. Foto Urmas Lauri

Kaitseliidu Lääne maleva staabiülem Jüri Bachman on esmaspäevast ametis kaitseliidu Pärnu malevas – ta järgnes eelmisele malevapealikule Rasmus Lippurile, et üles ehitada Lääne maakaitseringkonna staapi.

„Olen operatiiv- ja väljaõppesektsiooni ülem,” ütles Bachman. Ta lisas, et on praegu tööl Pärnu malevas, kuid kui Lääne maakaitseringkond loodud saab, hakkab ta tööle selle staabis.

„Päris kahju oli Lääne malevat seljataha jätta, aga teenistus kutsub ja see on väljakutse mulle,” põhjendas Bachman Pärnusse minemist. „Ma ei leidnud Lääne malevas enam piisavalt arenguvõimalusi,” lisas ta. Bachman teenis Lääne maleva staabiülemana aastatel 2008-2011 ja taas alates 2016. aastast.

Bachman ütles esimesel tööpäeval, et pikka sisseelamisaega talle ei antud: „Ei saa öelda, et tunneksin end kergelt ja lõdvestunult, sest uut informatsiooni on palju ja tööpõld on lai.” Ta lisas, et juba teisipäeval algab nädala lõpuni kestev õppus ning järgmine õppus on juba järgmisel nädalal. „Pole aeg sisse elada, kiiver pähe ja tanki,” muigas ta.

Kaitseliidu Lääne maleva pealiku Meelis Pernitsa sõnul hakkab Bachmani ülesandeid Lääne malevas esialgu täitma instruktor Jüri Tõnisma. „Bachman on küll läinud, aga arengusuunad, mis paika panime, lähevad edasi,” kinnitas malevapealik.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments