Pärnumaal võitis riigikogu valimised EKRE

BNS

Foto: EKRE
Mart Helme kogus Pärnumaal suurima häältesaagi – 9086 häält. Foto: EKRE

Pärnumaal võitis riigikogu valimised Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), järgnesid Reformierakond ja Keskerakond.

EKRE kogus Pärnumaal 11 473 häält, mis moodustab 28 protsenti. Reformierakond kogus 10822, mis on 26,4 protsenti ja Keskerakond 7892 häält, mis on 19,3 protsenti.

Isamaa kogus 5028 häält (12,3 protsenti), Sotsiaaldemokraatlik Erakond 2766 häält (6,7 protsenti) ja Eesti 200 1378 häält (3,4 protsenti).

Elurikkuse Erakond kogus 619 häält (1,5 protsenti), Erakond Eestimaa Rohelised 499 häält (1,2 protsenti), Vabaerakond 477 häält (1,2 protsenti) ja Eestimaa Ühendatud Vasakpartei 39 häält (0,1 protsenti).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mina
5 aastat tagasi

Palju õnne EKRE-le opositsioonis olemisel.

Arved
5 aastat tagasi

Pärnumaal ootasid keskerakonna omad jah kahte mandaati aga vana Helme rikkus kõik ilusa ära. Ehk kesikud nüüd paneb mõtlema, et rahvas ikka pole nii loll kui nad arvavad.

Juula
5 aastat tagasi

Mõned endised Lihulas niite tõmmanud jooksid keskerakonda üle, lootes nende võitu ehk omale paremat tulevikku…
Palju õnne teile ” tuulelipud ” ! Eriti pettunud on vallavanem kes juba käis ringi kui rahvaesindaja riigikogus aga läks nagu tavaliselt. Jääb loota, et nüüd koogutatakse jälle reformikate jalge ees. Eriti kahju kui sellepärast jääks tegemata uus spordihoone jne.

Kägu
5 aastat tagasi

Väga hea tulemus.Mis näitab,et paljud muretsevad riigi tuleviku pärast ning ei soovi,et Eesti Rootsiks muutuks ja araabia keelt peab hakkama õppima.

Hääletaja
5 aastat tagasi

Tunnen pärnakatele kaasa!